Invent

Profile Salamander


Salamander STREAMLINE 76

Salamander 7 Camere

Ferestrele si usile SALAMANDER Salamander 7 camere STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acest profil cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.
Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebesc profilele Salamander de celelalte profile.
Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci şi tehnologia încorporată care îmbunăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.

DESIGN

Cei care ştiu să pună preţ pe confortul locuinţei lor vor găsi în sistemul Streamline, soluţia optimă. Seria de profiluriStreamline AD şi Streamline MD reuneşte siguranţa, protecţia termică şi protecţia fonică, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curăţat ale ferestrelor din material sintetic Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilităţii şi simplităţii în curăţare. Aveţi aproape tot ce vă trebuie pentru a vă simţi bine acasă.
Suprafaţa cu o structură de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii şi foarte uşor de curăţat. Tâmplăria fabricată din STREAMLINE SL 76 este una cu calităţi deosebit de avantajoase, caracterizată printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare, într-un cuvânt COMPETITIVĂ.
Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.

Salamander STREAMLINE 76

Avantaje:


Salamander BluEvolution 92

Ferestre pentru case pasive

Sistemul de profile bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie avansată cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o termoizolare remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. Graţie lăţimii vizibile reduse de numai 118 mm, recuperării energiei solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material plastic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Salamander

BluEvolution 92

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEevolution 92, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.
Sistemul de profile bluEvolution 92 este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.
Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52 mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Coeficient de izolare

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.
Sistemul de etanşare este cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.

Coeficient de izolare

Vă puteţi baza pe profilurile ferestrelor Salamander: În interiorul locuinţei va exista o siguranţă extraordinară care vă va proteja pe dvs. şi pe familia dvs. de musafirii nepoftiţi, chiar dacă această siguranţă nu va fi vizibilă.
Toate sistemele de profiluri Salamander dispun de adâncimi constructive mari, combinate cu o tehnică multicamerală modernă şi armări ample din oţel. Acestea asigură permanent o funcţionare garantată, o stabilitate maximă şi o rezistenţă fiabilă. În plus, adâncimea generos dimensionată a falţurilor din canaturi permite utilizarea unor vitraje de siguranţă. Opţional puteţi dota ferestrele cu siguranţă de bază cu elemente speciale de feronerie, vitrări de siguranţă şi mânere pentru închidere.

Salamander BluEvolution 92

Avantaje:

 
 

Scroll to top