Invent

Despre noi


Firma noastra a aparut ca o necesitate rezultata din cererea tot mai mare a pietei din Romania de lucrari de calitate in domeniul sistemelor de tamplarie din PVC si Aluminiu.

Cum în centrul preocupărilor noastre se află în permanenţă satisfacerea clientului, căutăm să oferim întotdeauna soluţii specifice, personalizate. În domeniul tamplariei PVC şi Aluminiu , nici o lucrare nu seamănă cu alta, astfel încât cei mai buni producatori sunt numai aceia care oferă soluţii adaptate fiecărei cerinţe. Firma promoveaza o politica de dezvoltare bazata pe respectul fata de client ,profesionalism si incredere ,cautand sa satisfaca toate nevoile clientilor.

Avand un personal calificat si o dotare tehnica conform standardelor, putem executa lucrarile in conditii de foarte buna calitate. Suntem o companie din Bucuresti cu capital integral privat , specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile PVC si Aluminiu, precum si a unei intregi game de accesorii: plase impotriva insectelor, rulouri, glafuri interioare si exterioare. Societatea noastra este producator direct de ferestre si usi, fapt ce duce la preturi mult mai scazute si competitive.

Fie ca este vorba de ferestre ,usi batante sau glisante, clientul are posibilitatea de a alege modelul, designul, culoarea sau modalitatile de deschidere, alegerea sa urmand a fi pusa in practica cu ajutorul personalului nostru de specialitate si a dotarii tehnice de ultima generatie. Acordam o atentie sporita calitatii lucrarilor realizate si suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea propriilor performante,
lucrarile complexe fiind o provocare pentru noi.. In decursul a 14 ani de activitate in domeniul tamplariei termoizolante activitatea firmei a urmat o linie ascedenta datorata seriozitatii, promtitudinii precum si a calitatii lucrarilor efectuate. Pentru a va putea convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Scroll to top